# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | مقدمه و برسی مفاهیم اولیه | |
2 | خصوصیات پروتئینی آنزیم | |
3 | برسسی ویژگی آنزیم ها | |
4 | بررسی مکانیسم کاتالیزوری عمل کردن آنزیم ها | |
5 | چگونگی استخراج آنزیم | |
6 | چگونگی آماده سازی عصاره خام برای خالص سازی | |
7 | روش های خالص سازی آنزیم | |
8 | روش های خالص سازی آنزیم | |
9 | روش های خالص سازی آنزیم | |
10 | محاسبات برای ایجاد جدول خالص سازی | |
11 | بررسی روش های تایید خلوص آنزیم | |
12 | روش های تعیین خصوصیات آنزیم خالص | |
13 | بررسی مقالات جدید | |
14 | سمینار دانشجویان | |
15 | سمینار دانشجویان |