سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 ارائه سرفصل و تعیین نقش مدیرکنترل کیفیت در صنعت غذا
2 مفاهیم پایه در مدیریت کنترل کیفی
3 انجام پروژه عملی روی مدیریت کیفیت یک محصول
4 تعاریف کیفیت و کنترل کیفیت و مرور تاریخچه مدیریت کنترل کیفیت
5 اصول تولید محصول با کیفیت و عوامل موثر بر پراکندگی کیفیت
6 انجام پروژه عملی روی مدیریت کیفیت یک محصول
7 انجام پروژه عملی روی مدیریت کیفیت یک محصول
8 طبقه بندی عوامل موثر بر کیفیت موادغذایی
9 انجام پروژه عملی روی مدیریت کیفیت یک محصول
10 عوامل شیمیایی و بیولوژی موثر بر کیفیت
11 عوامل فیزیکی موثر برکیفیت
12 انجام پروژه عملی روی مدیریت کیفیت یک محصول
13 عوامل حسی موثر بر کیفیت
14 عوامل حسی موثر بر کیفیت
15 مراحل اصلی در کنترل کیفی مواد غذایی
16 کاربرد آمار در کنترل کیفیت
17 روش های جمع آوری و تجزیه تحلیل داده ها
18 توزیع های احتمالی
19 توزیع های احتمالی
20 نمودارهای کنترل
21 نمودارهای کنترل
22 نمودارهای کنترل
23 ارائه پروژه ها ی واحد عملی
24 ارائه پروژه ها ی واحد عملی
25 ارائه پروژه ها ی واحد عملی