1 |
ارائه سرفصل و تعیین نقش مدیرکنترل کیفیت در صنعت غذا |
|
2 |
مفاهیم پایه در مدیریت کنترل کیفی |
|
3 |
انجام پروژه عملی روی مدیریت کیفیت یک محصول |
|
4 |
تعاریف کیفیت و کنترل کیفیت و مرور تاریخچه مدیریت کنترل کیفیت |
|
5 |
اصول تولید محصول با کیفیت و عوامل موثر بر پراکندگی کیفیت |
|
6 |
انجام پروژه عملی روی مدیریت کیفیت یک محصول |
|
7 |
انجام پروژه عملی روی مدیریت کیفیت یک محصول |
|
8 |
طبقه بندی عوامل موثر بر کیفیت موادغذایی |
|
9 |
انجام پروژه عملی روی مدیریت کیفیت یک محصول |
|
10 |
عوامل شیمیایی و بیولوژی موثر بر کیفیت |
|
11 |
عوامل فیزیکی موثر برکیفیت |
|
12 |
انجام پروژه عملی روی مدیریت کیفیت یک محصول |
|
13 |
عوامل حسی موثر بر کیفیت |
|
14 |
عوامل حسی موثر بر کیفیت |
|
15 |
مراحل اصلی در کنترل کیفی مواد غذایی |
|
16 |
کاربرد آمار در کنترل کیفیت |
|
17 |
روش های جمع آوری و تجزیه تحلیل داده ها |
|
18 |
توزیع های احتمالی |
|
19 |
توزیع های احتمالی |
|
20 |
نمودارهای کنترل |
|
21 |
نمودارهای کنترل |
|
22 |
نمودارهای کنترل |
|
23 |
ارائه پروژه ها ی واحد عملی |
|
24 |
ارائه پروژه ها ی واحد عملی |
|
25 |
ارائه پروژه ها ی واحد عملی |
|