دکتر مصطفی مظاهری طهرانی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه
2 راهکارهای عمومی برای تولید موادغذایی سالم
3 عملیات تولید خوب یا ( GMP )
4 آشنایی با مدیریت HACCP
5 آشنایی با مدیریت HACCP
6 آشنایی با مدیریت HACCP
7 کاربرد مدیریت HACCP در مدیریت تضمین کیفیت
8 تعریف مدیریت تضمین کیفیت در صنایع غذایی
9 ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان
10 ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان
11 ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان
12 ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان
13 ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان
14 ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان
15 امتحان