1 |
مقدمه |
|
2 |
راهکارهای عمومی برای تولید موادغذایی سالم |
|
3 |
عملیات تولید خوب یا ( GMP ) |
|
4 |
آشنایی با مدیریت HACCP |
|
5 |
آشنایی با مدیریت HACCP |
|
6 |
آشنایی با مدیریت HACCP |
|
7 |
کاربرد مدیریت HACCP در مدیریت تضمین کیفیت |
|
8 |
تعریف مدیریت تضمین کیفیت در صنایع غذایی |
|
9 |
ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان |
|
10 |
ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان |
|
11 |
ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان |
|
12 |
ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان |
|
13 |
ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان |
|
14 |
ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان |
|
15 |
امتحان |
|