| 1 |
مقدمه |
|
| 2 |
راهکارهای عمومی برای تولید موادغذایی سالم |
|
| 3 |
عملیات تولید خوب یا ( GMP ) |
|
| 4 |
آشنایی با مدیریت HACCP |
|
| 5 |
آشنایی با مدیریت HACCP |
|
| 6 |
آشنایی با مدیریت HACCP |
|
| 7 |
کاربرد مدیریت HACCP در مدیریت تضمین کیفیت |
|
| 8 |
تعریف مدیریت تضمین کیفیت در صنایع غذایی |
|
| 9 |
ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان |
|
| 10 |
ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان |
|
| 11 |
ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان |
|
| 12 |
ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان |
|
| 13 |
ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان |
|
| 14 |
ارائه و تحلیل مدیریت های تعریف شده در واحدهای انتخابی توسط دانشجویان |
|
| 15 |
امتحان |
|