1 |
مقدمه اهمیت درس |
|
2 |
مشخصات حسی مواد غذایی |
|
3 |
آشنایی با حواس انسان |
|
4 |
محدودیت های استفاده از حواس انسان |
|
5 |
تعریف ارزیابی حسی |
|
6 |
اهداف، دلایل و کاربردهای ارزیابی حسی |
|
7 |
اهداف، دلایل و کاربردهای ارزیابی حسی |
|
8 |
امکانات مورد نیاز برای ارزیابی حسی |
|
9 |
انتخاب افراد برای ارزیابی حسی |
|
10 |
شرایط انجام آزمون های حسی |
|
11 |
آزمون های حسی |
|
12 |
آزمون های حسی براساس پروژه های کلاسی |
|
13 |
آزمون های حسی براساس پروژه های کلاسی |
|
14 |
آزمون های حسی براساس پروژه های کلاسی |
|
15 |
آزمون های حسی براساس پروژه های کلاسی |
|
16 |
آزمون های حسی براساس پروژه های کلاسی |
|