دکتر مصطفی مظاهری طهرانی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه اهمیت درس
2 مشخصات حسی مواد غذایی
3 آشنایی با حواس انسان
4 محدودیت های استفاده از حواس انسان
5 تعریف ارزیابی حسی
6 اهداف، دلایل و کاربردهای ارزیابی حسی
7 اهداف، دلایل و کاربردهای ارزیابی حسی
8 امکانات مورد نیاز برای ارزیابی حسی
9 انتخاب افراد برای ارزیابی حسی
10 شرایط انجام آزمون های حسی
11 آزمون های حسی
12 آزمون های حسی براساس پروژه های کلاسی
13 آزمون های حسی براساس پروژه های کلاسی
14 آزمون های حسی براساس پروژه های کلاسی
15 آزمون های حسی براساس پروژه های کلاسی
16 آزمون های حسی براساس پروژه های کلاسی