| 1 |
ارائه سرفصل و تعیین نقش مدیرکنترل کیفیت در صنعت غذا |
|
| 2 |
مفاهیم پایه در مدیریت کنترل کیفی |
|
| 3 |
انجام پروژه عملی روی مدیریت کیفیت یک محصول |
|
| 4 |
تعاریف کیفیت و کنترل کیفیت و مرور تاریخچه مدیریت کنترل کیفیت |
|
| 5 |
اصول تولید محصول با کیفیت و عوامل موثر بر پراکندگی کیفیت |
|
| 6 |
انجام پروژه عملی روی مدیریت کیفیت یک محصول |
|
| 7 |
انجام پروژه عملی روی مدیریت کیفیت یک محصول |
|
| 8 |
طبقه بندی عوامل موثر بر کیفیت موادغذایی |
|
| 9 |
انجام پروژه عملی روی مدیریت کیفیت یک محصول |
|
| 10 |
عوامل شیمیایی و بیولوژی موثر بر کیفیت |
|
| 11 |
عوامل فیزیکی موثر برکیفیت |
|
| 12 |
انجام پروژه عملی روی مدیریت کیفیت یک محصول |
|
| 13 |
عوامل حسی موثر بر کیفیت |
|
| 14 |
عوامل حسی موثر بر کیفیت |
|
| 15 |
مراحل اصلی در کنترل کیفی مواد غذایی |
|
| 16 |
کاربرد آمار در کنترل کیفیت |
|
| 17 |
روش های جمع آوری و تجزیه تحلیل داده ها |
|
| 18 |
توزیع های احتمالی |
|
| 19 |
توزیع های احتمالی |
|
| 20 |
نمودارهای کنترل |
|
| 21 |
نمودارهای کنترل |
|
| 22 |
نمودارهای کنترل |
|
| 23 |
ارائه پروژه ها ی واحد عملی |
|
| 24 |
ارائه پروژه ها ی واحد عملی |
|
| 25 |
ارائه پروژه ها ی واحد عملی |
|
| 26 |
|
|