سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1  تعریف و کلیات و مفاهیم و تاریخچه
2  طبقه بندی و نامگذاری قارچهای مواد غذایی
3  نقش قارچها در سیستمهای بیولوژیکی/محیط زیست/پزشکی/صنایع غذایی و تصفیه الودگی های زیست محیطی و...
4  ساختار رویشی و زایشی قارچها
5  فیزیولوژی قارچها:رشد و متابولیسم و تنفس و تولید مثل و تغذیه و..
6 کوییز- انواع روشهای تولید مثل غیر جنسی قارچها
7  انواع روشهای تولید مثل جنسی قارچها
8  اهمیت زیگو.میستها درمیکروبیولوژی مواد غذایی
9 میان ترم- اهمیت اسکومیست ها درمیکروبیولوژی مواد غذایی
10  اهمیت بازیدیومیست ها درمیکروبیولوژی مواد غذایی
11  اهمیت قارچهای ناقص (دویترومیست ها )درمیکروبیولوژی مواد غذایی
12  عوامل کنترل کننده رشد قارچها و مواد ضد قارچی
13  بیماریهای ناشی از قارچها مایکوزها
14 سمینارها- قارچها به عنوان غذا/داروو جنبه های اقتصادی قارچها
15 سمینارها- متابولیت های سمی قارچها مایکوتوکسینها